Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Rökt bönröra med tomat, vitlök och grillad kalkonfilé

Gott och enkelt tillbehör till grillad fågel, med rökig smak av BBQ-sås. Blanda rödlök, paprika, tomater och vitlök med bönor. Koka ihop muscovado, sirap och barbequesås till dressing. Grilla köttet, ät och njut!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Skala rödlök och vitlök, skär rödlöken i klyftor och hacka vitlöken. Dela och kärna ur paprikan, skär den och tomaterna i tärningar.
  2. Fräs lök, vitlök och paprika i olivoljan. Tillsätt tomaterna och låt koka i några minuter. Tillsätt bönorna och låt det koka upp. Rör ner sirap, muscovado och bbq-såsen efter smak. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Servera bönröran med grillad skivad kalkonfilé, grillat grillbacon och sallad.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på bbq-såsen. I övrigt är bönröran fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 förp bönmix (à 380 g)
  • 2 rödlökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd paprika
  • 3 tomater
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk sirap
  • 1 msk muscovadosocker
  • ca 1 msk rökig bbq-sås
  • flingsalt
  • peppar
Till servering
  • kalkonfilé
  • grillbacon
  • sallad
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2671 kJ / 639 kCal