Rods grönkål

Grönkål är ett kärt tillbehör på julbordet för många, här är ett smarrigt förslag på tillagning av kålen. Med skinkspad och grädde får du både smak och krämighet på grönkålen vilken avrundas med ljuvligt smör och lite kryddor.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Gör så här
00:30:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
4 stMin favorit på julbordet, ett måste varje år. Gör den på grönsaksfond så den blir vegetarisk. Extra enkelt om man köper färdigskuren grönkål i påse (utan stammar).
Catharina
Ett måste på mitt julbord
Catharina
Menar ni verkligen stammarna? Alla andra recept skall man repa stammarna.
Kjell
Hej Kjell! I detta recept ska stammen vara med. Det är därför man kokar den extra länge och dessutom tar upp och delar på den efteråt. Smart för klimatet! Hälsningar Michelle
ICA-köket
Toppenrecept som har blivit ett måste på vårt julbord. Jag hade sparat alla Ica Buffe från 90-talet och framåt men var tvungen att slänga alla till slut och då följde detta recept med i återvinningen. Tur att det finns på nätet!
Mats