Äppel- och fikonchutney

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Äppel- och fikonchutney

En härlig variant av chutney med ingredienser som äpple, fikon, ingefära och kanel som passar perfekt i juletider! Varför inte göra några extra burkar fikonchutney för att ge bort i julklapp?

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Äppel- och fikonchutney

Ingredienser

8 portioner
400 g  äpplen
200 g  torkade fikon
1   gul lök
1 dl  råsocker
1/2 dl  äppelcidervinäger
1   kanelstång
1 tsk  ingefära
1 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fikonchutney med stjärnanis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rabarberchutney med kanel
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelchutney
Betyg 4.4 av 5.
77 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glöggkokt frukt med lussebullscrunch och färskost
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fikonmarmelad
Betyg 3.3 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fikontoast med rökt skinka
Betyg 3.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga