Rödlökschutney

Betyg 3.8 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödlökschutney

Stekt rödlök och chili får fantastiskt mjuka och fina smaker tillsammans med balsamvinäger och råsocker. Servera chutneyn till en vällagrad gorgonzola eller till kötträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Rödlökschutney

Ingredienser

undefined
4 stora rödlökar
1/2 chilifrukt
1/2 dl olivolja
3/4 dl vit balsamvinäger
1/2 dl muscovado råsocker (ljust eller mörkt)
salt

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Plommonchutney med ingefära och chili
    Betyg 4.1 av 5.76 personer har röstat
    Receptet har 30 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sweet and sour sås med körsbär
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hemkokt chutney på tranbär
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelchutney med chili
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färsk korianderchutney
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fikonchutney med stjärnanis
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad