Rödkålssallad med rostade solrosfrön

Rödkålssalladen innehåller rödkål, morötter och rostade solrosfrön. När du tillsätter den friska dressingen gjord på senap, vinäger, honung och olja blir salladen saftig och smakrik!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1125 KJ / 268 kCal
Fett21 g
Salt1.25 g
Kolhydrater14 g
Protein5 g
Kommentarer
25 stJag vet inte jag är hennes barn
Stephanie
Super god, men la till lite vitvinsvinäger, superb
Monika
Överraskande god sallad! Kommer göra denna många gånger under höst och vinter.
Linnéa
De rostade solrosfröna är pricken över i:et
Rolf
Jättegott!
Frida
Supergod!! Jag la till lite rostade sesamfrön åxå
Annika
Frisk och fräsch sallad. Jättegod!
Anna
Jättegod sallad! Jag har lagat den till julbordet i många år. Jag brukar göra den dagen före julafton och den brukar hålla sig fräsch i ett par dagar i alla fall.
Katrin
Jättegott! Jag använde balsamvinäger och skånsk grovkornig senap i dressingen. Kommer definitivt att göra den här salladen igen!
Anna
Underbart god sallad, som vi alltid har på julbordet. Uppskattas verkligen av alla! Så frisk och chrunchig.
Johanna