Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Rödkål - Tips vid tidsbrist

Smaksätt den varma rödkålen med lite rött vin och vinbärsgelé. För en mer effektfull smak kan du blanda i fräscha och juliga kryddor som nejlika, ingefära eller kardemumma.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm rödkålen i en kastrull. Smaksätt med lite rödvin och röd vinbärsgelé. Eventuellt även något kryddmått malda nejlikor, ingefära eller kardemumma.

Ingredienser

Portioner: 4
  • rödkål (på burk)
  • rödvin
  • röd vinbärsgelé
  • ev malda nejlikor, ingefära eller kardemumma
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?