Rödkål - Tips vid tidsbrist
![Rödkål - Tips vid tidsbrist](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Smaksätt den varma rödkålen med lite rött vin och vinbärsgelé. För en mer effektfull smak kan du blanda i fräscha och juliga kryddor som nejlika, ingefära eller kardemumma.
![Rödkål - Tips vid tidsbrist](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
rödkål (på burk)
rödvin
röd vinbärsgelé
ev malda nejlikor, ingefära eller kardemumma
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer