Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel

Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel är en varm kålsallad som är ett mycket gott tillbehör till många rätter och framförallt till knaprig fläskstek. Om du gillar kryddiga och rikliga smaker ska du testa det här!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010

Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel

Ingredienser

4 portioner
400 g rödkål
1 liten gul lök
4 vitlöksklyftor
1 röd chili (t ex spansk peppar)
1 tsk kanel
1/2 dl balsamvinäger
2 msk sirap
1/2 dl vatten
2 msk olja till stekning
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Jättegott, åt grillad kyckling till, ett stort användningsområde, 4 stjärnor.

Ingrid

2018-01-04

Testa liknande recept

Varm sallad på jordärtskocka
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbets- och rödkålssallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödkålssallad med citron och persilja
Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödlöks- och rödkålsmarmelad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bulgogi
Betyg 4.3 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sötpotatissallad med fetaost
Betyg 4.5 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga