Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel

Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel är en varm kålsallad som är ett mycket gott tillbehör till många rätter och framförallt till knaprig fläskstek. Om du gillar kryddiga och rikliga smaker ska du testa det här!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010

Rödkål med balsamvinäger, chili och kanel

Ingredienser

4 portioner
400 g  rödkål
1   liten gul lök
4   vitlöksklyftor
1   röd chili (t ex spansk peppar)
1 tsk  kanel
1/2 dl  balsamvinäger
2 msk  sirap
1/2 dl  vatten
2 msk  olja till stekning
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Jättegott, åt grillad kyckling till, ett stort användningsområde, 4 stjärnor.

Ingrid

2018-01-04

Testa liknande recept

Varm sallad på jordärtskocka
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödkål med glögg och lingon
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Banangott!
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödkålssallad med citron och persilja
Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syltad ingefära
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dressad prästost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga