Rödbetssallad med äpple

Rödbetssallad med äpple är en klassiker på julbordet! Prova detta recept där krispigt, syrligt äpple och hackad rödbeta blandas med en krämig sås med crème fraiche, majonnäs och senap.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
30 stEnkel fräsch utan ägg 👍kan vara gott med lite pepparrot i
Birgitta
Kan man ha färska kokta rödbetor?
Agneta
Hej Agneta! ja, det går fint men kanske att det behövs lite vinäger och socker för att få det att smaka som inlagda. Men det är ju ganska enkelt att få till! ;) Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Hade ingen majonnäs hemma men blev gott ändå 😊
Charlotta
SO GOTT 5/5😝
Helen
Brukar lägga till lite hackad rödlök. Mkt gott!
Patrik
Det bästa rödbetssallad -receptet, gjorde detta förra julen, blev succé, så vi gör det igen i år.
Anna-karin
Glimrande enkelt och godare än köpeprodukt
Urban
Hur mycket rödbetor ska det vara, avrunnen vikt.
Christine
Hej Christine! Av en burk inlagda rödbetor på ca 500 g blir det ca 350 g rödbetor utan lag. Lycka till! Hälsningar Harriet
ICA-köket
Gjorde denna med vegansk majonnäs och créme fraiche… Blev en stor hit och är nu en klassiker hos oss - så god!
Anna
Är det någon speciell äpplesort som passar bäst till detta recept?
Susanna
Hej Susanna! Välj gärna en äppelsort som är fast och inte för syrligt. T.ex. Ingrid-Marie eller Aroma passar bra. Hälsningar Lisa
ICA-köket