Rödbetssallad med äpple

Rödbetssallad med äpple är en klassiker på julbordet! Prova detta recept där krispigt, syrligt äpple och hackad rödbeta blandas med en krämig sås med crème fraiche, majonnäs och senap.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Ingredienser
6-8 portioner
1 burk inlagda rödbetor (à ca 500 g)
1 litet äpple (à ca 80-100 g)
1 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1 msk grovkornig senap
salt
svartpeppar
1 - 2 msk lag av rödbetorna
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkel fräsch utan ägg 👍kan vara gott med lite pepparrot i
Birgitta
2024-12-24Kan man ha färska kokta rödbetor?
Agneta
2024-12-17Hej Agneta! ja, det går fint men kanske att det behövs lite vinäger och socker för att få det att smaka som inlagda. Men det är ju ganska enkelt att få till! ;) Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-12-17Hade ingen majonnäs hemma men blev gott ändå 😊
Charlotta
2024-08-08