Rödbetsrårakor med getostcréme

Blanda ut rårakorna med rödbetor och palsternacka för mer smak och vacker färg. Klicka ut dem på plåt i ugnen för att göra det ännu enklare. De blir härligt frasiga! Servera rödbetsrårakorna med getostkräm för en smakrik fullträff till vardagsmiddag.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2018

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2091 KJ / 500 kCal
Fett30 g
Salt3.8 g
Kolhydrater37 g
Protein18 g
Kommentarer
Goda smakkombinationer, men det är tyvärr vårt eller omöjligt att få ett "frasigt" resultat om man följer receptet. Trots mycket kramande får man knappt ut någon vätska, men efter att saltet blandats i blir smeten väldigt vattnig. Nästa gång kommer jag blanda rotfrukterna och saltet i en bunke, pressa ut vattnet och därefter tillföra övriga ingredienser (och kanske lite extra salt).
Richard
2025-01-20Håller med om att de tyvärr inte alls blir frasiga. Ska det vara ex smör i egentligen?
Helena
2018-12-08Hej Helena! Det är viktigt att man kramar ut vätskan ordentligt och att man penslar noga med olja. Sen ska de plattas ut så de är tunna. Så inget extra smör. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket
2019-01-14Det var gott, men blev inte alls knaprigt.
Maria
2018-02-24