Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Rödbetspanna med kabanossenkorv

Rödbetspanna med kabanossenkorv är en gryta fylld med rotfrukter och söta, syrliga, salta och starka smaker. Strö till sist över persilja och servera med bröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och finhacka löken. Skär kålen i kuber. Skala och tärna rödbetorna.
  2. Lägg rotfrukterna i en traktörpanna. Häll över grönsaksbuljongen. Tillsätt honung vinäger, salt och peppar. Låt sjuda under lock ca 25 min.
  3. Skär korven i mindre bitar och lägg dem i pannan. Sjud ytterligare 5 min. Strö över persilja och servera med bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 gul lök
  • 250 g vitkål
  • 500 g rödbetor
  • 3 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
  • 1 msk honung
  • 1 msk vinäger
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm kajennpeppar
  • 4 kabanossenkorvar
  • 1/2 dl finhackad persilja
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1680 kJ / 400 kCal
Fett: 19 g
Läs mer om näringsvärden