Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås är våfflor som du aldrig smakat dom förut! Vackert röda och matigt goda serverar du helst våfflorna nygräddade.

Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

Ingredienser

8 portioner
100 g smör eller margarin
4 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2 färska rödbetor (2 rödbetor motsvarar ca 250 g)

Sås

3 dl gräddfil
1/2 dl lättmajonnäs
3 msk riven pepparrot
1 msk pressad citron
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
1/2 ask kryddkrasse

Gör så här

00:00:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillade bakpotatisskivor med rödbets- och pepparrotskvarg
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Het rödbets- och pepparrotsrasp
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spättarullar med pepparrot och rödbetor
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad