Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

0
0
Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås är våfflor som du aldrig smakat dom förut! Vackert röda och matigt goda serverar du helst våfflorna nygräddade.

Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

Ingredienser

8 portioner
100 g smör eller margarin
4 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2 färska rödbetor (2 rödbetor motsvarar ca 250 g)

Sås

3 dl gräddfil
1/2 dl lättmajonnäs
3 msk riven pepparrot
1 msk pressad citron
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
1/2 ask kryddkrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer