Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås är våfflor som du aldrig smakat dom förut! Vackert röda och matigt goda serverar du helst våfflorna nygräddade.

Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

Ingredienser

8 portioner
100 g smör eller margarin
4 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2 färska rödbetor (2 rödbetor motsvarar ca 250 g)

Sås

3 dl gräddfil
1/2 dl lättmajonnäs
3 msk riven pepparrot
1 msk pressad citron
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
1/2 ask kryddkrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Het rödbets- och pepparrotsrasp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spättarullar med pepparrot och rödbetor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga