Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås är våfflor som du aldrig smakat dom förut! Vackert röda och matigt goda serverar du helst våfflorna nygräddade.

Rödbetshjärtan med pepparrot- och krassesås

Ingredienser

8 portioner
100 g smör eller margarin
4 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2 färska rödbetor (2 rödbetor motsvarar ca 250 g)

Sås

3 dl gräddfil
1/2 dl lättmajonnäs
3 msk riven pepparrot
1 msk pressad citron
1/2 tsk salt
1/2 krm vitpeppar
1/2 ask kryddkrasse

Gör så här

00:00:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbets- och pepparotssallad
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Het rödbets- och pepparrotsrasp
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad