Rödbetsbröd med tapenade

Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
0
Rödbetsbröd med tapenade

Ett annorlunda bröd som får fin smak och färg av rårivna rödbetor. Fyllt med svart tapenade och toppat med pumpakärnor blir det saftigt färggranna brödet en succé på middagsbordet.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2013

Rödbetsbröd med tapenade

Ingredienser

2 bröd
25 g jäst
3 dl ljummet vatten (37°C)
5 msk olivolja
2 tsk salt
2 dl rårivna rödbetor
9 - 10 dl vetemjöl
2 dl svart tapenade
1/2 dl pumpakärnor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat för 1 bröd.
Energi13715 KJ / 3278 kCal
Fett125 g
Salt21.37 g
Kolhydrater455 g
Protein66 g

Testa liknande recept

Sötpotatismix med persilja och pumpakärnor
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalljäst butterkaka med tapenade
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Danskt surdegsbröd med pumpakärnor och torkad frukt
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glutenfritt bröd
Betyg 3.3 av 5.
153 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktspytt med grönkål och pumpakärnor
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga