Rödbets- och pepparrotsrasp
![Rödbets- och pepparrotsrasp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Rödbets- och pepparrotsrasp är ett perfekt alternativ till örtsmör som sällskap till en god köttbit. Vacker färg av rödbeta, sting av pepparrot, sötma av honung och syra av citron.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010
![Rödbets- och pepparrotsrasp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 medelstora färska rödbetor
3 msk färsk riven pepparrot
2 msk flytande honung
1 msk pressad citronsaft
1/2 - 1 tsk salt
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer