Rödbets- och pepparrotsrasp

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rödbets- och pepparrotsrasp

Rödbets- och pepparrotsrasp är ett perfekt alternativ till örtsmör som sällskap till en god köttbit. Vacker färg av rödbeta, sting av pepparrot, sötma av honung och syra av citron.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Rödbets- och pepparrotsrasp

Ingredienser

4 portioner
2   medelstora färska rödbetor
3 msk  färsk riven pepparrot
2 msk  flytande honung
1 msk  pressad citronsaft
1/2 - 1 tsk  salt

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Het rödbets- och pepparrotsrasp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spättarullar med pepparrot och rödbetor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kabanoss med rödbetor, yoghurt och pepparrot
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med rödbetskräm, pepparot och kapris
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga