Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Rödbets- och pepparrotsrasp

Rödbets- och pepparrotsrasp är ett perfekt alternativ till örtsmör som sällskap till en god köttbit. Vacker färg av rödbeta, sting av pepparrot, sötma av honung och syra av citron.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Riv rödbetorna. Blanda rödbetorna med pepparrot, honung och citronsaft. Smaksätt med salt.

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 medelstora färska rödbetor
  • 3 msk färsk riven pepparrot
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk salt
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare