Rödbets- och chèvreknyten

Betyg 3.7 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödbets- och chèvreknyten

Dessa utsökta rödbets- och chèvreknyten kan förberedas ända fram till gräddningen. Fördela bara din rödbetsblandning på smördeg före du strör över smulad getost och ställer kallt. Pensla knytena med ägg och grädda före servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Rödbets- och chèvreknyten

Ingredienser

6 portioner
600 g färska rödbetor
250 g getost av chèvretyp
2 msk flytande honung
1 1/2 tsk rosmarin
1 rulle kyld smördeg (à 250 g)
1 ägg (till pensling)
1 tsk salt
2 krm svartpeppar

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Lins- och rödbetssallad med chévre
    Betyg 4.4 av 5.74 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatistorn med höstkänsla
    Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbetssallad med matvete och getost
    Betyg 3.8 av 5.67 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbetspaj med getost och rädisor
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad