Röd saffranspesto

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Röd saffranspesto

I det här receptet på röd saffranspesto gör du din egen luxuösa och makalöst goda pesto. Allt som behövs är saffran, soltorkade tomater, parmesanost, valnötter och vitlök. Enkelt, delikat och lyxigt!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Röd saffranspesto

Ingredienser

1 burk
ca 50 g  valnötter
10   marinerade soltorkad tomat
1/2 - 1   kuvert saffran (à 0,5 g)
150 g  grovriven parmesan
1   vitlöksklyfta

Gör så här

Tips

Peston håller sig ca 1 vecka i kylskåp.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Solig halloumi
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönkålspesto
Betyg 3.3 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönkålspesto "kale pesto"
Betyg 3.5 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetskaka med saffransglasyr
Betyg 4.2 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pasta med halloumi, rotfrukter och ruccolapesto
Betyg 3.8 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegopastej
Betyg 4.8 av 5.
56 personer har röstat
Under 15 min att tillaga