Röd pestosill

Den här röda pestosillen kommer utan tvekan att bli favoriten på julbordet. Sillen får en härlig arom av bland annat parmesan, soltorkade tomater, chilifrukter och fyllig crème fraiche och majonnäs.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stFörresten: varför finns det två olika recept på röd pestosill???? Förvirring uppstår! Den andra råkade jag göra av misstag, den är ju inte alls lika god!
Mariah
Tredje året i rad jag gör denna till jul! Första året blev det tre burkar varav jag gav bort två. Mottagarna var lyriska; ett av paren hade tagit med min burk till en julmiddag och det hade blivit en dundersuccé. Jag blev avkrävd recept och var mycket frestad att säga att det var mitt eget hemliga... men avslöjade till slut att det var från ICA:s hemsida =)
Mariah
Så udda men helt rätt. Ingen jul utan denna sill. Snacka om tabberas..!
Stefan
Gjorde denna sill i samband med en lunch där även färskpotatis ingick och vilken succé det blev. Igen kunde sluta äta den så nu är det min uppgift att göra sillen till julbordet iår.
Sandra
Otroligt god sill som passar perfekt till julbordet
Robert
Denna sill har blivit en klassiker i vår familj. Den är fantastiskt god.Den står alltid på julbordet.
Malin
Jättegod sill som passar lika bra till jul, påsk och midsommar!
Eva