Röd fisksoppa

3
0
Röd fisksoppa

Röd fisksoppa får sin fina färg av röd paprika och tomater. Tillsammans med torsk, sej eller hoki, zucchini, lök, krossade tomater smaksatt med timjan, rosmarin och vitlök skapar dem en fantastisk soppa. Servera med gräslök och gratinerad ostmacka.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996

Röd fisksoppa

Ingredienser

4 portioner
1
zucchini
1 - 1 1/2
röda paprikor
1
gul lök
1 - 1 1/2 msk
olja
1 tsk
salt
1 tsk
torkad timjan eller färsk (1 tsk torkad motsvarar 1 msk färsk)
1 tsk
rosmarin
1
förp krossade tomater (à 500 g)
8 dl
vatten
400 g
torskfilé, sej eller hoki
-
hackad gräslök
2
vitlöksklyftor
1 krm
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Testa liknande recept