Riswok Shanghai med räkor

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Riswok Shanghai med räkor

Ingefära och mango ger smak åt den här goda woken som för tankarna till valfritt gathörn i Soho eller Shanghai där maten tillagas och läggs upp framför dina ögon.

Riswok Shanghai med räkor

Ingredienser

4 portioner

Ris

3 dl basmatiris
2 tsk currypulver
1 grönsaksbuljongtärning

Woksås

125 g fryst tärnad mango
1 msk riven färsk ingefära
1/2 dl vatten
1/2 dl sweet chili sauce
1 tsk majsstärkelse

Grönsaker

1 gul lök
450 g fryst wokmix
300 g blomkål
2 msk rapsolja
200 g stora skalade räkor
65 g babyspenat

Till servering

turkisk yoghurt
limeklyftor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Teriyakiwok kyckling med nudlar
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok med räkor och böngroddar
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Dagobertare med kyckling, mango och avokado
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelwok med bacon
Betyg 3.1 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok med sojafärs, svamp och salladsärtor
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga