Riswok Shanghai med räkor

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Riswok Shanghai med räkor

Ingefära och mango ger smak åt den här goda woken som för tankarna till valfritt gathörn i Soho eller Shanghai där maten tillagas och läggs upp framför dina ögon.

Riswok Shanghai med räkor

Ingredienser

4 portioner

Ris

3 dl  basmatiris
2 tsk  currypulver
1   grönsaksbuljongtärning

Woksås

125 g  fryst tärnad mango
1 msk  riven färsk ingefära
1/2 dl  vatten
1/2 dl  sweet chili sauce
1 tsk  majsstärkelse

Grönsaker

1   gul lök
450 g  fryst wokmix
300 g  blomkål
2 msk  rapsolja
200 g  stora skalade räkor
65 g  babyspenat

Till servering

turkisk yoghurt
limeklyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Teriyakiwok kyckling med nudlar
Betyg 3.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelwok med bacon
Betyg 3 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dagobertare med kyckling, mango och avokado
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wok med räkor och böngroddar
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Wok med sojafärs, svamp och salladsärtor
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga