Riswok Shanghai med räkor

3
0
Riswok Shanghai med räkor

Ingefära och mango ger smak åt den här goda woken som för tankarna till valfritt gathörn i Soho eller Shanghai där maten tillagas och läggs upp framför dina ögon.

Riswok Shanghai med räkor

Ingredienser

4 portioner

Ris

3 dl basmatiris
2 tsk currypulver
1 grönsaksbuljongtärning

Woksås

125 g fryst tärnad mango
1 msk riven färsk ingefära
1/2 dl vatten
1/2 dl sweet chili sauce
1 tsk majsstärkelse

Grönsaker

1 gul lök
450 g fryst wokmix
300 g blomkål
2 msk rapsolja
200 g stora skalade räkor
65 g babyspenat

Till servering

turkisk yoghurt
limeklyftor

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer