Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Grönskswok teriyaki med sojaprotein och srirachamajonnäs

Smakrik och färgstark wok med vegobitar och massor med grönsaker. Servera med teriyakisås och basmatiris så har du en komplett, snabblagad och mättande middag.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tina sojabönor och wokmix och låt rinna av väl.
  2. Srirachamajonnäs: Rör ihop majonnäs och sriracha. 
  3. Grönskswok: Skala vitlök och morot, riv vitlöken fint och moroten grovt. Stek vitlök, morot, sojabönor, wokmix, vegobitar och chiliflakes i oljan i en wokpanna eller stor kastrull tills vegobitarna fått färg. Tillsätt teriyakisåsen, koka upp och smaka ev. av med salt.
  4. Vänd ner mangold och servera med basmatiris, srirachamajonnäs och limeklyftor.

För alla

Kontrollera noga innehållet i vegobitarna och majonnäsen.
I övrigt fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
Srirachamajonnäs
  • 2 dl majonnäs
  • 1 msk srirachasås (stark chilisås)
Grönsakswok
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 morot
  • 125 g frysta sojabönor
  • 450 g fryst asiatisk wokmix
  • 350 g vegobitar
  • 1 krm chiliflakes
  • 2 msk rapsolja
  • 3 dl teriyakisås
  • salt
  • 65 g röd mangold
Till servering
  • basmatiris
  • lime
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info