Risottofyllda lökar

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Risottofyllda lökar

Här är ett mycket smakligt och ovanligt recept på risottofyllda lökar. Löken fyller du med risotton som har en len och fyllig smak. Toppa med parmesanost, in i ugnen och gratinera och du har en spännande och otroligt god rätt!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1998

Risottofyllda lökar

Ingredienser

4 portioner
2 - 4   stora lökar
2 dl  långkornigt ris
1 - 2 msk  matfett
6 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1   pressad vitlöksklyfta
1 krm  svartpeppar
1/2 tsk  salt
1 dl  riven parmesan
ca 1 dl  hackad persilja

Till gratinering

1 dl  riven parmesan
1 - 2 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Risotto med svamp och broccoli
Betyg 3.7 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto grundrecept
Betyg 4.3 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salvatores kycklingrisotto
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salviastekt kalkonfilé med kantarellrisotto
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Svamprisotto
Betyg 4.3 av 5.
80 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto som i Lido di Ostia
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga