Risotto med ruccola

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Risotto med ruccola

En salig blandning till risotto med ruccola. Hackad fin lök och hel vitlök fräses. Det mumsiga avorioriset kokas i utsökt buljong. Lättlagat och nyttigt med klippt ruccola. Med fluffigt, mjukt bröd får du en lättlagad måltid.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Risotto med ruccola

Ingredienser

4 portioner
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
olja
3 dl avorioris
6 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
salt
peppar
1 knippa rucolablad

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Svamprisotto
    Betyg 4.3 av 5.86 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Citronrisotto med basilika
    Betyg 3.8 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dadelrisotto med saffran
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Risotto med svamp och broccoli
    Betyg 3.8 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad