Risonisallad med primörer och dijondressing
Risonisallad med primörer och dijondressing är en krispig pastasallad som får karaktär av en krämig senapsvinägrett. Grön sparris, knippmorötter, blomkål, haricots verts, knipplök och rädisor samsas i denna härliga sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010
Ingredienser
4 portioner
4 portioner risoni
4 gröna sparrisar
4 knippmorötter
ca 4 buketter blomkål
150 g haricots verts (bönor)
1 knippe lök
ca 8 rädisor
3 msk dijonsenap
2 msk vatten
1 1/2 dl rapsolja
salt och svartpeppar
Till servering
kycklingspett
För alla
Rätten är fri från mjölkprotein och laktos men innehåller gluten.
Gör glutenfri: byt ut risonin mot ris.
Gör ägg fri: kontrollera innehållet på risonin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer