Risonisallad med primörer och dijondressing

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Risonisallad med primörer och dijondressing

Risonisallad med primörer och dijondressing är en krispig pastasallad som får karaktär av en krämig senapsvinägrett. Grön sparris, knippmorötter, blomkål, haricots verts, knipplök och rädisor samsas i denna härliga sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Risonisallad med primörer och dijondressing

Ingredienser

4 portioner
4 portioner risoni
4 gröna sparrisar
4 knippmorötter
ca 4 buketter blomkål
150 g haricots verts (bönor)
1 knippe lök
ca 8 rädisor
3 msk dijonsenap
2 msk vatten
1 1/2 dl rapsolja
salt
svartpeppar

Till servering

kycklingspett

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Risonisallad med sojabönor och mynta
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Het salsa med tomat, paprika och jalapeño
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sallad med räkor och risoni
    Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödgrön risonisallad
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad