Risgrynsyoghurt med körsbär

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
2
Risgrynsyoghurt med körsbär

Den här risgrynsyoghurten är perfekt till julfrukosten men även som dessert. Blanda bara söt och god risgrynsgröt med syrlig yoghurt och toppa med vaniljsmakande körsbär och rostad mandel.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Risgrynsyoghurt med körsbär

Ingredienser

4 portioner
500 g risgrynsgröt
1 dl grekisk yoghurt (10 %)
1/2 tsk vaniljpulver

Topping

250 g frysta, tinade körsbär och/eller björnbär
1 krm vaniljpulver
2 tsk flytande honung
4 msk hackad, rostad mandel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Det här var inte det minsta gott! Risgrynsgröt och grekisk yoghurt passade inte alls ihop! Iaf inte med hemgjord risgrynsgröt. Den köpta innehåller ju en massa socker, så kanske det funkar bättre då.

Caroline

2018-08-17

Låter supergott!

Bo arne

2017-12-16

Näringsvärde per portion

Energi1006 KJ / 241 kCal
Fett11 g
Salt0.54 g
Kolhydrater5 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Kall risgrynsgröt med rostad kokos
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dutch baby med risgrynsgröt
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Teffgröt med körsbär
Betyg 3.1 av 5.
96 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kall risgrynsgröt med apelsin och kanel
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Risgrynsgröt med saffran och varma körsbär
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risgrynsgröt med citrus och skummad kanelmjölk
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga