Risgrynsyoghurt med körsbär

4
2
Risgrynsyoghurt med körsbär

Den här risgrynsyoghurten är perfekt till julfrukosten men även som dessert. Blanda bara söt och god risgrynsgröt med syrlig yoghurt och toppa med vaniljsmakande körsbär och rostad mandel.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Risgrynsyoghurt med körsbär

Ingredienser

4 portioner
500 g
risgrynsgröt
1 dl
grekisk yoghurt (10 %)
1/2 tsk
vaniljpulver

Topping

250 g
frysta, tinade körsbär och/eller björnbär
1 krm
vaniljpulver
2 tsk
flytande honung
4 msk
hackad, rostad mandel

För alla

Fri från gluten och ägg. Inehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri risgrynsgröt.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Caroline

8/17/2018

Det här var inte det minsta gott! Risgrynsgröt och grekisk yoghurt passade inte alls ihop! Iaf inte med hemgjord risgrynsgröt. Den köpta innehåller ju en massa socker, så kanske det funkar bättre då.

Bo arne

12/16/2017

Låter supergott!

Näringsvärde per portion

Energi 1006 KJ / 241 kCal
Fett 11 g
Salt 0.54 g
Kolhydrater 5 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept