Risgrynspudding med saftsås

Betyg 4 av 5.
93 personer har röstat
19
Risgrynspudding med saftsås

En härlig risgrynspudding som du gärna kan ge lite citrussmak genom att tillsätta finrivet citronskal. Avnjut den mumsiga, varma puddingen av risgrynsgröt tillsammans med en söt saftsås.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2008

Risgrynspudding med saftsås

Ingredienser

4 portioner
500 g  risgrynsgröt (färdigköpt)
1   ägg
1 msk  socker
1/2 tsk  finrivet citronskal (eventuellt)

Till servering

hallonsylt eller saftsås till servering

För alla

Risgrynspudding: Glutenfri. Innehåller mjölk och ägg.
Saftsås: Gluten-, mjölk- och laktosfri.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
93 personer har röstat

Kommentarer

25 minuter stämmer inte

Bernt-olof

2024-01-04

Älskar risgrynsgröt så den blir nog God ATT GÖRA

Mari-louise

2023-12-27

Mumma

Yvonne

2023-12-11

Näringsvärde per portion

Energi1050 KJ / 250 kCal

Testa liknande recept

Kall risgrynsgröt med apelsin och kanel
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Risgrynsyoghurt med körsbär
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fruktris med plommon, nektariner och torkade aprikoser
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glutenfria risgrynsplättar
Betyg 3.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ris à la Malta - Tips vid tidsbrist
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga