Risgrynspudding med saftsås

45
13
Risgrynspudding med saftsås

En härlig risgrynspudding som du gärna kan ge lite citrussmak genom att tillsätta finrivet citronskal. Avnjut den mumsiga, varma puddingen av risgrynsgröt tillsammans med en söt saftsås.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2008

Risgrynspudding med saftsås

Ingredienser

4 portioner
500 g
risgrynsgröt (färdigköpt)
1
ägg
1 msk
socker
1/2 tsk
finrivet citronskal (eventuellt)

Till servering

hallonsylt eller saftsås till servering

För alla

Risgrynspudding: Glutenfri. Innehåller mjölk och ägg.
Saftsås: Gluten-, mjölk- och laktosfri.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

45

Kommentarer

Inga-may

2020-12-27

Går det att frysa in det som blir över?

Agneta

2020-12-13

Enkelt och gott

Hanna

2019-11-28

Lättlagat, enkelt och gott!

Näringsvärde per portion

Energi 1050 KJ / 250 kCal
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept