Risgrynspudding med saftsås
![Risgrynspudding med saftsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/leslpcwvvyqbgfsnqqm0.jpg)
En härlig risgrynspudding som du gärna kan ge lite citrussmak genom att tillsätta finrivet citronskal. Avnjut den mumsiga, varma puddingen av risgrynsgröt tillsammans med en söt saftsås.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2008
![Risgrynspudding med saftsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/leslpcwvvyqbgfsnqqm0.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g risgrynsgröt (färdigköpt)
1 ägg
1 msk socker
1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt)
Till servering
hallonsylt eller saftsås till servering
För alla
Risgrynspudding: Glutenfri. Innehåller mjölk och ägg.
Saftsås: Gluten-, mjölk- och laktosfri.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1050 KJ / 250 kCal
Kommentarer
25 minuter stämmer inte
Bernt-olof
2024-01-04Älskar risgrynsgröt så den blir nog God ATT GÖRA
Mari-louise
2023-12-27Mumma
Yvonne
2023-12-11