Risgrynspudding med saftsås

En härlig risgrynspudding som du gärna kan ge lite citrussmak genom att tillsätta finrivet citronskal. Avnjut den mumsiga, varma puddingen av risgrynsgröt tillsammans med en söt saftsås.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2008

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1050 KJ / 250 kCal
Kommentarer
25 stJättebra och enkelt mellanmål Gott
Eva
Bra recept 200° i 45 minuter så blev det bra färg på puddingen 20 minuter för kort tid i min ugn!! Hade bärsås till , mycket gott !!
Heléne
Hopplöst att göra på gröt man fryst och tinat. Försöker få bort så mycket vätska som det bara går, men allt blir slabbigt. Har haft den i ugnen i närmare 50 minuter nu, men den är fortfarande blöt inuti. :-(
Gunnilla