Risgrynsbrûlée med marinerad sharon

Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Risgrynsbrûlée med marinerad sharon

Två favoriter möts i en och samma dessert – risgrynsgröt och brûléepudding! De är faktiskt som gjorda för varandra. Servera risgrynsbrûléerna med sharonfrukt i tunna skivor, som fått marinera i socker, citron, stjärnanis och kanel. Juligt värre!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Risgrynsbrûlée med marinerad sharon

Ingredienser

6 portioner

Risgrynsbrûlée

1 vaniljstång
2 dl vispgrädde
1/2 dl strösocker
4 äggulor
4 dl färdig eller hemkokt risgrynsgröt
1/2 dl rörsocker

Marinerad sharon

1/2 dl strösocker
1/2 dl färskpressad citronjuice
1 stjärnanis
1 liten kanelstång
1/2 dl vatten
2 sharonfrukter

Gör så här

00:40:00
00:03:00
00:05:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1045 KJ / 250 kCal
Fett14 g
Salt0.2 g
Kolhydrater27 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Risgrynsgröt med citrus och skummad kanelmjölk
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Saffrans crème brûlée
Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Crème brulée med citron
Betyg 4.6 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kall risgrynsgröt med apelsin och kanel
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Risgrynspudding med saftsås
Betyg 4 av 5.104 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ris à la malta med mazariner och hjortron
Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad