Ris- & vitkålsfräs med räkor och stekt ägg

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Ris- & vitkålsfräs med räkor och stekt ägg

Smakrik och lättlagad risrätt med kort tillagningstid. Ris- och vitkålsfräs med räkor och stekt ägg består av räkor, vitkål, purjolök, ris och lök som fräses ihop och serveras med ett ägg på toppen.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2001

Ris- & vitkålsfräs med räkor och stekt ägg

Ingredienser

4 portioner
100 g  strimlad purjolök
100 g  strimlad vitkål
1 st  strimlad gul lök
8 dl  färdigkokt ris
250 g  skalade räkor
4   stekta ägg
4 msk  sojasås
4 msk  sweet chilisås

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pork’n’prawns
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räkvårrulle med söt currydip
Betyg 3.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig sweet chilikyckling i ugn
Betyg 3.8 av 5.
21 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pita med kinesisk köttfärs
Betyg 3.9 av 5.
61 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili
Betyg 3.6 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt ris med tonfisk, grönsaker och ägg
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga