Ris- & vitkålsfräs med räkor och stekt ägg

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ris- & vitkålsfräs med räkor och stekt ägg

Smakrik och lättlagad risrätt med kort tillagningstid. Ris- och vitkålsfräs med räkor och stekt ägg består av räkor, vitkål, purjolök, ris och lök som fräses ihop och serveras med ett ägg på toppen.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2001

Ris- & vitkålsfräs med räkor och stekt ägg

Ingredienser

4 portioner
100 g strimlad purjolök
100 g strimlad vitkål
1 st strimlad gul lök
8 dl färdigkokt ris
250 g skalade räkor
4 stekta ägg
4 msk sojasås
4 msk sweet chilisås

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Räkvårrulle med söt currydip
Betyg 3.2 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pork’n’prawns
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pita med kinesisk köttfärs
Betyg 3.9 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt ris med ägg, tonfisk och sweet chili
Betyg 3.7 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig sweet chilikyckling i ugn
Betyg 3.8 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chilibakad lax med pak choi
Betyg 2.7 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad