Ris à la malta med mazariner och hjortron

11
1
Ris à la malta med mazariner och hjortron

En enkel dessert med färdig risgrynsgröt, grädde med äkta vaniljstång, köpta mazariner och hjortronsylt. Lägg ihop alla favoritsmaker i ett och njut av julefrid på glas.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Ris à la malta med mazariner och hjortron

Ingredienser

6 portioner
1
vaniljstång
2 dl
vispgrädde
500 g
risgrynsgröt
4
mazariner
1 - 1 1/2 dl
hjortronsylt

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: uteslut mazarinerna.
Gör äggfri: uteslut mazarinerna.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentar

Bo arne

2019-12-02

Mazarinerna kan med fördel uteslutas ur receptet! Ris à la malta med hjotronsylt är en höjdare i sig själv.

Näringsvärde per portion

Energi 1648 KJ / 394 kCal
Fett 22 g
Salt 0.54 g
Kolhydrater 43 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept