Ris à la malta med mazariner och hjortron

Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ris à la malta med mazariner och hjortron

En enkel dessert med färdig risgrynsgröt, grädde med äkta vaniljstång, köpta mazariner och hjortronsylt. Lägg ihop alla favoritsmaker i ett och njut av julefrid på glas.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Ris à la malta med mazariner och hjortron

Ingredienser

6 portioner
1 vaniljstång
2 dl vispgrädde
500 g risgrynsgröt
4 mazariner
1 - 1 1/2 dl hjortronsylt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.11 personer har röstat

Kommentar

Mazarinerna kan med fördel uteslutas ur receptet! Ris à la malta med hjotronsylt är en höjdare i sig själv.

Bo arne

2019-12-02

Näringsvärde per portion

Energi1648 KJ / 394 kCal
Fett22 g
Salt0.54 g
Kolhydrater43 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Hjortronparfait
Betyg 4.3 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hälsingeostkaka med saffran
Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pannacotta med tequila och hjortron
Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cannelloni à la Burträsk
Betyg 2.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hjortronsås
Betyg 4.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad