Denna rimmade örtkycklingfilé serveras kall tillsammans med en smarrig marinad gjord av örter, vin, kokspad och kajennpeppar. Låt filéerna rimmas i några timmar innan du kokar dem i en härlig lag som de gärna får stå i över natten. Supergott!
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ing-britt
2007-07-23Gjorde denna rätt till 70 personer - serverade potatiskaka och balsamicosås till - fungerade utmärkt, kunde förberedas vilket underlättade.
Anne
2005-09-12Låter lite tråkig men var toppen att göra till många. Bra att förbereda och lätt att lägga upp på buffébordet. Alla (mellan 8 och 80år) tyckte att det var gott. Serverades med en festlig pastasallad till - även den fr ICA - och lätt att förbereda. Rekommenderas till större kalas!
Magdalena
2003-07-16Jag vill gärna prova receptet, men har en fråga. Det står att man ska blanda vatten med salt och socker, men hur mycket socker??