Rimmad kycklingfilé med cidersås och dragonpotatis

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Rimmad kycklingfilé med cidersås och dragonpotatis

Rimmad kycklingfilé som är gudomligt god när den serveras med den sagolikt gräddiga och syrliga cidersåsen. Pricken över i är den angenäma potatisen som bakas i ugnen med purjolök och därefter blandas med dragon.

Rimmad kycklingfilé med cidersås och dragonpotatis

Ingredienser

4 portioner
2 msk  salt
1 l  vatten till saltlaken
4   kycklingfiléer
5 dl  vatten
1 1/2   hönsbuljongtärning
1   liten lök
1   litet rött äpple
1 msk  smör eller margarin
1 msk  konc äppeljuice
1 dl  äppelcider
2 dl  vatten
1 dl  grädde
1 tsk  majsstärkelse (Maizena)
salt och peppar

Dragonpotatis

1 kg  potatis
2 msk  rapsolja
1   purjolök
1 msk  hackad färsk dragon eller torkad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kycklinggryta med smak av äppe och curry
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt fläsk med spetskål och äppelcidersås
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Ciderkyckling med dragon och ris
Betyg 3.1 av 5.
62 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brummers kalvlever med bercy-sås
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga