Ricotta- & shiitake-entré

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ricotta- & shiitake-entré

Starta din middagsbjudning med att bjuda på den här förträffliga entrén. På färska skivor av baguette placerar du en briljant röra av krämig ricotta, grann basilika, lyxig parmesan och olivolja och toppar röran med smörstekt shiitake.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Ricotta- & shiitake-entré

Ingredienser

6 portioner

Ricottaröra

1 kruka basilika (spara lite till garnering)
50 g parmesan
1 burk ricottaost (à 250 g)
4 msk olivolja
2 krm salt
1 krm peppar

Shiitake

200 g shiitakesvamp
1 msk smör
1 1/2 krm salt
1 krm peppar
1 baguette

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jag lättrostade baguettskivorna. Blev jättebra.

    Susanne

Testa liknande recept

  • Ramensoppa med shiitake och ägg
    Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mustig kycklinggryta med shiitakesvamp
    Betyg 3 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomattarte på smördeg
    Betyg 4.5 av 5.51 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lumaconi med shiitake och bacon
    Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad