Renskavs- och svampsås
Renskavs- och svampsås är en härlig och krämig pastarätt med fullkornsspagetti och en sås med renskav, svamp, Västerbottensost, lök, grädde, crème fraiche och senap. En mycket smakfull och snabblagad rätt som passar till middag mitt i veckan!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005
Ingredienser
4 portioner
2 rödlökar
2 vitlöksklyftor
2 paket renskav (à 240 g)
200 g svamp
2 dl lätt crème fraiche
2 1/2 dl matlagningsgrädde (5%)
2 tsk fransk senap
1 msk soja
salt
peppar
1 dl riven Västerbottensost
lite lingon
fullkornsspaghetti
smör till stekning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Trevlig vilträtt!
Vendela
2021-11-10Saknar lite kryddor, jag lade till en del rosmarin som funkade bra
Jonas
2007-02-24