Renskavs- och svampsås

Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Renskavs- och svampsås

Renskavs- och svampsås är en härlig och krämig pastarätt med fullkornsspagetti och en sås med renskav, svamp, Västerbottensost, lök, grädde, crème fraiche och senap. En mycket smakfull och snabblagad rätt som passar till middag mitt i veckan!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005

Renskavs- och svampsås

Ingredienser

4 portioner
2 rödlökar
2 vitlöksklyftor
2 paket renskav (à 240 g)
200 g svamp
2 dl lätt crème fraiche
2 1/2 dl matlagningsgrädde (5%)
2 tsk fransk senap
1 msk soja
salt
peppar
1 dl riven Västerbottensost
lite lingon
fullkornsspaghetti
smör till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Trevlig vilträtt!

    Vendela

  • Saknar lite kryddor, jag lade till en del rosmarin som funkade bra

    Jonas

Testa liknande recept

  • Crêpes med viltstuvning
    Betyg 3.1 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tacos på svenska
    Betyg 3.9 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Norrländska tacos
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Renskavspanna med grönpepparsmak
    Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad