Rensauté med messmörsås och rostade rotfrukter

Otroligt god och lyxig rensauté med en annorlunda och fyllig messmörsås. Rostade rotfrukter, rårörda lingon och ljuvlig rödvinssås sätter ytterligare en guldkant på rätten och gör dina vänner mätta och oerhört belåtna.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Ingredienser
4 portioner
500 g reninnanlår i tärningar
2 morötter
2 palsternackor
700 g mandelpotatis
1 tsk socker
1/2 dl crème fraiche
1 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1 msk messmör
2 dl rödvin (se länk nedan under steg 4)
rårörda lingon
bladpersilja till servering
rapsolja
smör
salt
peppar
Gör så här
Receptet är avsett för 4 portioner.
00:35:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
4 stHittar ingen länk till vilken rödvinssås? Förutsätter att det funkar med vilken som helst i er receptsamling?
Carola
Hej Martine! Ja, tänk så fel det kan bli ibland. Vi har nu korrigerat detta. Tack för din uppmärksamhet!
Ica-köket
*glutenfri
Martine
Riktigt gott! Måste dock poängtera en liten miss -var ni trötta när ni skrev receptet? Där står nämligen " Fri från glutenfritt" HaHaHa, jag var super trött när jag läste det första gången och det satte igång fniss och skrattvågor här hemma när jag läste det högt..
Martine