Renrostbiff
![Renrostbiff](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Denna välsmakande renrostbiff tar en dryg timme att tillaga och passar bra till helgmiddagen. Rostbiffen steker du i ugnen och serverar med vitlökssenap och mumsig sockerstekt färskpotatis kryddad med rosmarin.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 1996
![Renrostbiff](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g reninnanlår (alt nöt)
1 tsk salt
1/2 tsk vitpeppar
smör (till stekning)
Sockerstekt färskpotatis
600 g kokt färskpotatis (eller riktigt små potatisar)
50 g smör (till stekning)
1 msk socker
1 msk grovhackad färsk rosmarin eller torkad (1 msk färsk motsvarar 1 tsk torkad)
salt
vitpeppar
Vitlökssenap
1 dl skånsk senap
2 msk honung
1 vitlöksklyfta
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer