Renrostbiff

Betyg 2.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Renrostbiff

Denna välsmakande renrostbiff tar en dryg timme att tillaga och passar bra till helgmiddagen. Rostbiffen steker du i ugnen och serverar med vitlökssenap och mumsig sockerstekt färskpotatis kryddad med rosmarin.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1996

Renrostbiff

Ingredienser

4 portioner
600 g reninnanlår (alt nöt)
1 tsk salt
1/2 tsk vitpeppar
smör (till stekning)

Sockerstekt färskpotatis

600 g kokt färskpotatis (eller riktigt små potatisar)
50 g smör (till stekning)
1 msk socker
1 msk grovhackad färsk rosmarin eller torkad (1 msk färsk motsvarar 1 tsk torkad)
salt
vitpeppar

Vitlökssenap

1 dl skånsk senap
2 msk honung
1 vitlöksklyfta

Gör så här

00:30:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.1 av 5.15 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostat surdegsbröd med kalvstek och stuvad spetskål
Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rensauté med messmörsås och rostade rotfrukter
Betyg 3.3 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalvråbiff med friterad färskpotatis
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Landgång
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Renskavspanna med grönpepparsmak
Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hamburgare Deluxe med rostad färskpotatis
Betyg 2.8 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad