Renrostbiff

Betyg 2.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Renrostbiff

Denna välsmakande renrostbiff tar en dryg timme att tillaga och passar bra till helgmiddagen. Rostbiffen steker du i ugnen och serverar med vitlökssenap och mumsig sockerstekt färskpotatis kryddad med rosmarin.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1996

Renrostbiff

Ingredienser

4 portioner
600 g reninnanlår (alt nöt)
1 tsk salt
1/2 tsk vitpeppar
smör (till stekning)

Sockerstekt färskpotatis

600 g kokt färskpotatis (eller riktigt små potatisar)
50 g smör (till stekning)
1 msk socker
1 msk grovhackad färsk rosmarin eller torkad (1 msk färsk motsvarar 1 tsk torkad)
salt
vitpeppar

Vitlökssenap

1 dl skånsk senap
2 msk honung
1 vitlöksklyfta

Gör så här

00:30:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Rensauté med messmörsås och rostade rotfrukter
Betyg 3.3 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostat surdegsbröd med kalvstek och stuvad spetskål
Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalvråbiff med friterad färskpotatis
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Landgång
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Renskavspanna med grönpepparsmak
Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hamburgare Deluxe med rostad färskpotatis
Betyg 2.8 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad