Cajun tartar sauce | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Cajun tartar sauce

Ett smakrikt recept på cajun tartar sauce som passar utmärkt att servera till fisk. Du gör såsen av bland annat kapris, majonnäs, bostongurka, citron, dill och tabasco. Enkelt och aptitligt!

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka kaprisen fint. Blanda alla ingredienser. Smaka av med tabasco, salt och peppar.
  2. Låt stå ca 1 timme i kylskåp före servering.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 msk kapris
  • 2 dl majonnäs
  • 2 krm kajennpeppar
  • 4 msk bostongurka
  • 3 tsk färskpressad citronjuice
  • 2 tsk worcestersås
  • 2 msk finriven dill
  • några droppar tabasco
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
Lägg till i inköpslistan