Lyxig och god vegansk cheesecake som du gör av bland annat dadlar, nötter och banan. Kolasåsen av dadlar, kokosolja och lönnsirap kommer absolut bli din nya kolasåsfavorit, inte bara till denna smarriga raw cheesecake! Garnera med banan, nötter, kokos, kakao och lite lönnsirap.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per bit med kolasås men utan topping.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Super god kaka. Jag undrar om man kan frysa in kolasåsen? Hur förvarar man kolasåsen ?
Susanne
2022-05-23Den här är såå god! Blir godast om den får stå i kylen över natten, om du fryser den så ta upp den minst 40 min innan servering så den hinner mjukna! Den smakar nämligen inte lika mycket annars..
Johanna
2021-04-04Supergod cheesecake! Kommer garanterat göra om den här igen!! Går det att byta pecannötter mot pistagenötter i botten? Hur mycket pistagenötter skulle ni gissa på att man behöver?
Alexia
2021-03-15Hej Alexia! Vad kul att höra att du gillade den! Vi har inte provbakat med pistagenötter men det funkar säkert jättebra. Du ska då ta samma mängd som pecannötter. Om du testar det så får du gärna kommentera här igen och berätta hur den blev. Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-03-17