Raw food kaka

9
0
Raw food kaka

Bjud på en härlig raw food kaka där fikon och honung ger en naturlig och fin sötma. Kakan är helt glutenfri och består bara av naturliga ingredienser. Strö gärna rikligt med kokoschips på toppen - både dekorativt och gott!
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .

Skriv ut
Raw food kaka

Ingredienser

12 bitar
250 g
torkade fikon
1 1/2 dl
pecannötter
2 1/2 dl
rå kakao
3 msk
kallpressad kokosolja
6 msk
kallrörd honung
2 - 3 dl
vatten
1 - 2 dl
kokoschips

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Recept och bild i samarbete med Löfbergs rosteri och kaffebar.

Gör så här

Tips

Det går att byta ut rå kakao, kallrörd honung och kallpressad kokosolja till vanlig kakao/honung/kokosolja men då är den inte längre raw food.

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Testa liknande recept