Ras-el-hanout

Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ras-el-hanout

Upp till 20 kryddor kan ingå i den marockanska kryddblandningen ras-el-hanout. Här nöjer vi oss med hälften. Resultatet blir ett nog så mustigt pulver att smaksätta grillat kött, grytor eller ett enkelt grönsaksfräs med.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2013

Ras-el-hanout

Ingredienser

1 dl
1 msk hel spiskummin (eller malen)
1 msk hel koriander (eller malen)
1/2 msk hel kardemumma
1 msk malen ingefära
2 tsk svartpepparkorn
1 msk kryddpepparkorn
1 msk chilipeppar
2 tsk malen kryddnejlika
2 tsk malen kanel
2 krm malen muskot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Testa liknande recept

Ras el hanout - krydda
Betyg 3.1 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Injera – Etiopiskt tunnbröd
Betyg 3.3 av 5.67 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Auberginekompott
Betyg 1.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Doro Wot - Etiopisk kycklinggryta
Betyg 3.3 av 5.208 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Persisk lamm- och spenatgryta
Betyg 3.8 av 5.59 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Auberginetagine med getostyoghurt
Betyg 4.6 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad