Rårörda björnbär med chokladkräm

4
0
Rårörda björnbär med chokladkräm

En utomordentligt läcker dessert är rårörda björnbär med chokladkräm. De saftiga bären blandas med florsocker, len crème fraiche och färdig chokladsås. Havreflarn passar bra till denna mumsiga dessert.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Rårörda björnbär med chokladkräm

Ingredienser

4 portioner
1 pkt frysta björnbär (à ca 225 g)
2 msk florsocker
2 dl crème fraiche
1 msk florsocker
1/2 dl färdig chokladsås
havreflarn till servering

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på chokladsåsen noga, i övrigt är rätten fri från ägg och gluten om lämpligt tillbehör serveras.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer