Rårörd vinbärssylt

Gör din egen sylt med hjälp av detta recept på rårörda vinbär. Rör bara ihop ingredienserna till din mumsiga, rårörda vinbärsylt och häll upp i tätslutande burkar så är du klar. Går även utmärkt att frysa in och du kan då skippa konserveringsmedlet!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stJättebra! Varför koka bären? Jag tog 2 dl strösocker på 5 liter bär. Och sen frös jag in i halvlitersförpackningar.
Anna kristina
Enkelt och gott, lätt att lägga portionspåsar i frysen och ta fram till frukostyoghurten.
Maj-britt
KANONERS RAKETER❣️Helt underbart gott! Själv förstår jag inte varför nästan alla kokar sina bär…
Eivor
Gillar det - utmärkt substitut till grötens lingonsylt
Héléne
Ingen som provat receptet?
Barbro
Jag har plockat röda vinbär men gjorde en jättegod kaka som vi hade till efterrätt. Roligt och få lite nya recept. TACK.
Elsa
jag tänker prova det, har precis plockat några liter.
Anna britta hil
Det här receptet har jag aldrig provat på. Ett måste att prova på. Låter både friskt och gott.
Lennarth