Rårispaella med kyckling

Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
0
Rårispaella med kyckling

Rårispaella med kyckling är en ris- och kycklingrätt med fläktar av soliga Spanien. Riset, som blandas med flertalet grönsaker, blir otroligt saftigt och passar bra ihop med kycklingbitarna som du ger smak av sweet chilisås.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2010

Rårispaella med kyckling

Ingredienser

4 portioner
2 1/2 dl  råris
900 g  kycklingdelar
3 msk  sweet chilisås
1/2 tsk  salt
2 krm  peppar
200 g  frysta, gröna ärtor
1   purjolök (à 175 g)
1   vitlöksklyfta
1   gul paprika
2   tomater
1 msk  rapsolja
1/2 tsk  salt
2 krm  peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Quornpaella
Betyg 2 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paella med kyckling och räkor
Betyg 3.8 av 5.
160 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Paella med kyckling och chorizo
Betyg 4 av 5.
54 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddiga veganska köttbullar av ris och kikärter
Betyg 3.5 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grön paella
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Morot- och ärtsallad med lime och mynta
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga