Rårakor med festliga tillbehör

Betyg 3.4 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rårakor med festliga tillbehör

För att lyxa till det lite så kan du servera dina rårakor tillsammans med härliga och festliga tillbehör som stenbitsrom, dill, crème fraiche och rödlöksringar.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Rårakor med festliga tillbehör

Ingredienser

4 portioner
6 - 7 potatisar
1/2 - 1 tsk salt
1 krm nymalen svartpeppar
1 msk olivolja
1 - 2 burkar stenbitsrom (à 100 g)
1 dl crème fraiche
1 liten rödlök
dillkvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fantastiskt gott, och lättlagar. Serverade med skivad rökt lax till och en sallad. Så uppskattat.

    Catharina

Testa liknande recept

  • Romägg
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Raggmunkar i våffeljärn
    Betyg 4.5 av 5.47 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Räkbakelse med cheez doodles
    Betyg 4.5 av 5.97 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatisbullar i våffeljärn
    Betyg 4.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Romsås med röd stenbitsrom
    Betyg 3.9 av 5.106 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sandefjordsås
    Betyg 4.6 av 5.108 personer har röstat
    Receptet har 22 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad