Råraka med löjrom

Rårakor är en lyxig men enkel rätt som passar perfekt både som förrätt eller enklare varmrätt. Råriven potatis steks till tunna krispiga potatispannkakor i olja och smör. Toppa rårakan med löjrom, finhackad rödlök, syrlig gräddfil och gräslök.
 Ett recept från: 
Buffé nr 4, 2019

Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1650 KJ / 395 kCal
Fett23 g
Salt2.31 g
Kolhydrater35 g
Protein10 g
Kommentarer
17 stJättegott OM min mamma eller sambo hade gjort dom. Jag hade alla möjliga olika oljor och smör och försökte fluffa allt vad jag kunde i pannan men det blev bara mer och mer kaos. Nu ser det mest ut som äggröra med korta spagetti i. Det här är ingen kritik mot receptet, mer en öppen självrannsakan och kanske lite hopp om empati för att allt jag lagar blir katastrof. Imorn ska jag testa att göra rotmos. Vi ses I det kommentarsfältet efteråt
Michael
Olivolja, bevare mig väl, rapsolja ska det va för att steka råraka.
Eva
Rapsolja😳 bevare mej väl, de ska va olivolja, den e nyttig.
Kent