Rapsaioli

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rapsaioli

Rapsaioli är ett härligt krämigt tillbehör. Dijonsenap, vitlök och citron sätter fart på aiolin som passar till grillat kött och kyckling. Kan även med fördel serveras som dipp.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Rapsaioli

Ingredienser

1 sats
1 äggula
1/2 tsk dijonsenap
1 dl kallpressad rapsolja
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk färskpressad citronjuice
1 krm salt
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Lime- och chiliaioli
    Betyg 3.1 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sparriscrisp
    Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Aioli
    Betyg 3.3 av 5.268 personer har röstat
    Receptet har 25 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitlöksmajonnäs
    Betyg 3.8 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Två sorters majonnäs
    Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Klockargårdens knaperstekta abborre
    Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad