Räksallad med japansk smak
![Räksallad med japansk smak](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64099/cf_259/raksallad_med_japansk_smak.jpg)
Enkel och perfekt räksallad med japansk smak. En obeskrivligt god dressing blandar du av sesamolja, äppelcider, ingefära och soja. Till den goda räksalladen hyvlar du gurka och morötter och den smarriga vattenkrassen överst. Servera med bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001
![Räksallad med japansk smak](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64099/cf_259/raksallad_med_japansk_smak.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 stor färsk gurka
2 msk ljus soja
1 msk äppelcidervinäger
1 tsk sesamolja
1/2 tsk socker
1 tsk riven färsk ingefära
300 g skalade räkor
1 skalad morot
100 g vattenkrasse (eller solrosskott)
bröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer